Kitesurf på Kristi Himmelfart

Fikk ikke vært med å kite på den store stranddagen, men det var rolig på jobb og nydelig vær, så jeg tok meg en liten tur ut og filmet alle de andre som moret seg i sol og vind.

Om oljesmurt boligmarked i Rogaland

Vi filmet boligbygger Njål Østerhus som mener det har vært for lett å selge boliger i Stavanger. Han mener det er på tide med en normalisering i markedet

Du kan også se saken på nrk.no

Rogaland på børs

Lønningene i offshore-bransjen må ned for at driften skal bli lønnsom. De siste 10-15 årene har lønningene doblet seg, mens produksjonen er den samme.

Sommerdag på Vaulen

2. pinsedag var jeg på jobb for NRK. På kvelden var det fotballkamp, men på dagen var det stortsett rolig, så jeg tok turen ned på Vaulen og snakket med mange fornøyde barn. Koselig koselig.

Dragefest på Hellestø

Sola kommune ville arrangere dragefest for at kommunens innbyggere skulle få muligheten til å gjøre noe sosialt sammen. Dette trodde de skulle bli et engangstilfelle, men i år feirer de 25 år med dragefest. I år på Hellestøstranda.

Musikkfest i Stavanger

Hver vår er det en stor og gratis musikkfest i Stavangers gater. I år var det rundt 100 konserter på åtte scener, alt på en dag. Jeg dro ut og sjekket hvor mange konserter jeg kunne få med meg på litt over en time, her er resultatet.

Bjeffende sand

I vår var Maren og jeg på Selestranda og fikk dokumentert fenomenet “barking sand”. En veldig koselig dag på jobb og her kan du se videoen og høre lyden. Vil du lese hele artikkelen finner du den HER

Russen ankommer kongeparken

Da russen ankom Kongeparken til det store landstreffet i 2014 var jeg der og tok imot de med kamera. Masse russ, men ankomsent gikk greit og alle var veldig spente.

Magnus Carlsen spilte sjakk på Preikestolen og jeg filmet

Fant igjen denne videoen, som var en av de første jeg filmet i NRK. I 2012 var jeg med Magnus Carlsen og Norway Chess opp på Preikestolen. Der spilte de sjakk for å lage lanseringsvideo for sjakkturneringen som startet opp i 2013.