Work I have done for NRK and NRK Rogaland

A lot of this is the same as you will find in the blog,
but I figured it was OK to keep it all together in one page,
separated from everything else.

 

Kitesurf på Kristi Himmelfart

Fikk ikke vært med å kite på den store stranddagen, men det var rolig på jobb og nydelig vær, så jeg tok meg en liten tur ut og filmet alle de andre som moret seg i sol og vind.

Om oljesmurt boligmarked i Rogaland

Vi filmet boligbygger Njål Østerhus som mener det har vært for lett å selge boliger i Stavanger. Han mener det er på tide med en normalisering i markedet

Du kan også se saken på nrk.no

Et lite skrytebilde

Det ble en veldig kjekk dag på jobb for NRK2 og programmet “Selskapet“. Jeg filmet Geir og Helge fra Kaizers, live fra Bryne i forbindelse med premieren på filmen “Den tilfeldige rockestjerne”.

Screen Shot 2015-03-12 at 22.31.30

Rogaland på børs

Lønningene i offshore-bransjen må ned for at driften skal bli lønnsom. De siste 10-15 årene har lønningene doblet seg, mens produksjonen er den samme.

Fikk smake pinnekjøtt til lunsj

Det ble pinnekjøtt med ministere på Fatland Jæren. Samtidig som det importeres mye lam til Norge fra Wales, så ønsker Fatland nå å eksportere pinnekjøtt tilbake til Wales.

nrk

Stor interesse for andelslandbruk

På onsdag var Toril og jeg på en koselig liten økologisk gård på Randaberg og filmet griser og sau. Dette er i forbindelse med at fylkesmannen i Rogaland støtter opp om den voksende interessen for andelslandbruk, og håper at dette kan bli vanlig også i Rogaland, som i resten av Europa.

Lydbølger SUP

Sommerdag på Vaulen

2. pinsedag var jeg på jobb for NRK. På kvelden var det fotballkamp, men på dagen var det stortsett rolig, så jeg tok turen ned på Vaulen og snakket med mange fornøyde barn. Koselig koselig.

Dragefest på Hellestø

Sola kommune ville arrangere dragefest for at kommunens innbyggere skulle få muligheten til å gjøre noe sosialt sammen. Dette trodde de skulle bli et engangstilfelle, men i år feirer de 25 år med dragefest. I år på Hellestøstranda.

Musikkfest i Stavanger

Hver vår er det en stor og gratis musikkfest i Stavangers gater. I år var det rundt 100 konserter på åtte scener, alt på en dag. Jeg dro ut og sjekket hvor mange konserter jeg kunne få med meg på litt over en time, her er resultatet.

Bjeffende sand

I vår var Maren og jeg på Selestranda og fikk dokumentert fenomenet “barking sand”. En veldig koselig dag på jobb og her kan du se videoen og høre lyden. Vil du lese hele artikkelen finner du den HER

Russen ankommer kongeparken

Da russen ankom Kongeparken til det store landstreffet i 2014 var jeg der og tok imot de med kamera. Masse russ, men ankomsent gikk greit og alle var veldig spente.

Magnus Carlsen spilte sjakk på Preikestolen og jeg filmet

Fant igjen denne videoen, som var en av de første jeg filmet i NRK. I 2012 var jeg med Magnus Carlsen og Norway Chess opp på Preikestolen. Der spilte de sjakk for å lage lanseringsvideo for sjakkturneringen som startet opp i 2013.

Gladmaten skal feire Ingrid Espelid Hovig

Ingrid Espelid Hovig sitt 90-års jubileum skal feires under årets Gladmatfestival i Stavanger og i den forbindelse fikk jeg filme Heine Totland eksperimentere med flytende nitrogen for å lage rabarbrasorbet. Moro moro..