The blog

Here you see a little of what I am up to. A lot of the text will be in Norwegian, but if you click in to the posts, you’ll find lots of pictures and videos.

Backgammon 

Backgammon 

Just watching two of my best friends playing backgammon on the balcony in the warm shade, while I’m playing with my Nikon and 50mm 1.8. As I do quite a lot, I also edited this one on the iPad. Union Island, The Grenadines. 

Mandal 

Tenkte bare dele noen bilder fra Mandal første  nyttårsdag. Var ute og gikk en tur på nydelige Furulunden i solnedgang.  

   

Stokkavatnet

Stokkavatnet

Follow my blog with Bloglovin

Tok med fujien rundt Stokkavatnet i Stavanger og fikk tatt litt bilder. Været var fint, men regnet lå og truet i bakgrunnen, så skyene og himmelen ble dramatisk, det liker jeg. 

Salangsverket

Salangsverket

Tok dette bildet mens jeg ventet på at guttene skulle sjøsette båten vår som vi skulle bruke på fisketur. 

 

NRK kaniner

NRK kaniner

Måtte bare dele disse to skjønnasene her og. Vi har noen veldig søte kaniner som hopper rundt ved NRK og Universitetet. Klarer jo ikke la være å ta bilde av de hver gang jeg går forbi. Koselige er at de er jo ikke redde i det hele tatt. Søøøte!

10931026_10153149621330865_4616620521498645948_n  

Kitesurf på Kristi Himmelfart

Fikk ikke vært med å kite på den store stranddagen, men det var rolig på jobb og nydelig vær, så jeg tok meg en liten tur ut og filmet alle de andre som moret seg i sol og vind.

Påskelam

Påskelam

I dag har jeg vært på besøk hos noen nydelige nyfødte lam på Ullandhaug. Filmet litt for NRK og tok noen bilder med mitt Fuji x100s som jeg har redigert på iPad. 

        

Påske i Dirdal

Påske i Dirdal

På vei opp til påskefjellet stoppet jeg i Dirdal og tok noen bilder. Dette har jeg tatt med min Fuji x100s og redigert på iPad.

Et lite skrytebilde

Det ble en veldig kjekk dag på jobb for NRK2 og programmet “Selskapet“. Jeg filmet Geir og Helge fra Kaizers, live fra Bryne i forbindelse med premieren på filmen “Den tilfeldige rockestjerne”.

Screen Shot 2015-03-12 at 22.31.30

Polakker i Stavanger

Mathias og jeg laget en sak om Pjotr fra Polen som jobber i Stavanger og trives godt med det. Mens arbeidsledigheten øker i Stavanger, og da spesielt for polakker, vokser behovet for folk i helsesektoren hvor Pjotr jobber.

Du kan også se innslaget i TV-sendingen

Rogaland på børs

Lønningene i offshore-bransjen må ned for at driften skal bli lønnsom. De siste 10-15 årene har lønningene doblet seg, mens produksjonen er den samme.

Fikk smake pinnekjøtt til lunsj

Det ble pinnekjøtt med ministere på Fatland Jæren. Samtidig som det importeres mye lam til Norge fra Wales, så ønsker Fatland nå å eksportere pinnekjøtt tilbake til Wales.

nrk